Ti zaslužuješ život bez cigareta

Ti zaslužuješ život bez cigareta

Da li imate želju da kažete cigaretama NE!?
Da li ste makar jednom pokušali?
Da li vas zanima da li je moguće ostaviti cigarete i biti potpuno miran i potpuno u skladu sa tom odlukom?
Da li želite da saznate KAKO ostaviti cigarete SA LAKOĆOM?
VOLITE SEBE I OSTAVITE CIGARETEI sama sam bila pušač dugi niz godina i znam koliko mi je bilo teško svaki put kada sam samo i pomislila da se odreknem cigareta. Pokušavala sam … i sve je to meni bilo vrlo naporno i vrlo stresno. Imala sam krize, nedostajale su mi, jednostavno sam mislila da volim cigarete, da su mi one neki predah, neki gušt, zadovoljstvo i da me nekako smire kada je potrebno.
Ostavljala sam cigarete nekoliko puta i ponovo im se vraćala! Ostavljala sam ih u trudnoći i nisam izdržala do kraja. Ponovo sam počela da ih koristim. Najteže mi je bilo kada sam bila u drugom stanju i kada sam držala cigaretu u rukama, a imala bebu u stomaku!!!
I kada čovek ima veliku želju za nečim, on nađe način da to i ostvari. Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi, zar ne? Ja sada živim bez cigareta. Da li vas zanima kako sam to postigla? Želim da sva znanja i iskustva podelim sa svima koji imaju isti izazov kao što sam i ja imala.
Znate šta je najmoćnije? Najmoćnije je to da sve što tražite naokolo, nalazi se u vama samima!!! U vama su razlozi zašto ste nekada vrlo nesvesno odlučili da trujete sebe cigaretama. Takođe, u vama su i svi odgovori koji su vam potrebni. U vama je sva moć da se toga oslobodite i nastavite da uživate u životu bez duvanskog dima. Da, da dragi prijatelji MOĆ JE U VAMA!
Program je veoma jednostavan i lako primenjiv. Najveća moć jeste u jednostavnosti. Koristim u programu znanja koja sam stekla na NLP-u, HYL – Lujze Hej, kao i mnoga druga iskustva, kako lična, tako i u radu sa klijentima. Sastoji se od 7 radionica koje traju po 3-4 sata! Radionice su odvojene na po jedanaest dana i to je vrlo važno kako bi mogli da zajedno ispratimo šta se u tom vremenskom periodu, između radionica, dragoceno dešava sa nama! Proces ukupno traje 77 dana. Nakon ovog procesa ništa više neće biti isto u vašem životu.
Znam da ste i vi jednako moćni da kažete cigaretama NE, i to sa lakoćom. Verujem da vi i vaša porodica zaslužujete divan život bez duvanskog dima. Želim vam dobre odluke. Na našim radionicama, u društvu onih koji imaju jednake ciljeve je lakše doneti prave odluke. Uživajte u životu bez duvanskog dima jer vi to zaslužujete, zar ne?
Dragi polaznici, dobro došli na program

TI ZASLUŽUJEŠ ŽIVOT BEZ CIGARETA!!!

Zajedno je lakše, korisnije, trajnije i moćnije!!!

Cena po modulu je 1.900,00

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Share This